ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ

Η UM Motorcycles είναι μια μάρκα μοτοσυκλετών που γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και καταχωρήθηκε για πρώτη φορά στο Τμήμα Εμπορικών Σημάτων και Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών από τους ιδρυτές της, την οικογένεια Villegas, στις αρχές του 2000.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ξεκίνημα της μάρκας UM σηματοδοτήθηκε έντονα από τον πατριάρχη της οικογένειας, τον Senhor Octavio Villegas Llano, ο οποίος από τα πρώτα του χρόνια ονειρευόταν να δημιουργήσει δυνατότητες μεταφοράς και να γίνει μεγάλος επιχειρηματίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, όντας από τους ιδρυτικούς διανομείς ασιατικών οχημάτων και μέσων μαζικής μεταφοράς σε τρεις τροχούς. Αντλώντας έμπνευση από τις επισφαλείς συνθήκες διαβίωσης του πληθυσμού της Λατινικής Αμερικής στα μέσα του 20ου αιώνα, ανέκαθεν ασχολούνταν με την ανάπτυξη και την προσφορά προσβάσιμων μέσων μεταφοράς σε άτομα μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος, με την ελπίδα να μπορέσει να βελτιώσει τη ζωή τους.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ & ΣΥΓΧΡΟΝΟ DESIGN

Από την πρώτη μέρα, οι ιδρυτές της UM Motorcycles κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, χωρίς την καινοτομία, δεν θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν τις μοτοσικλέτες τους κεντρικό στοιχείο στη ζωή των πελατών τους, απλώς θα ήταν όπως κάθε άλλο μέσο μεταφοράς των υπολοίπων εταιρειών.

Έτσι λοιπόν, από αισθητικής άποψης, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός είναι, και θα παραμένει, ο βασικός παράγοντας της προσωπικότητας ενός προϊόντος UM. Από την άλλη, εξαιρετικά σημαντικές είναι και οι καινοτομίες όσον αφορά την ασφάλεια και την άνεση. Η UM βασίζεται στη δουλειά των δικών της σχεδιαστών καθώς και σε αναγνωρισμένα γραφεία σχεδιασμού, πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας μοτοσικλέτας με χαρακτήρα προσιτό για όλους.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΜΑΣ

Βασικές καινοτομίες όπως το σύστημα ασφαλείας LED 360 και το κάθισμα UM Confort Gel δημιουργούνται από μηχανικούς και σχεδιαστές της UM, με μοναδικό στόχο να κάνουν την οδηγική εμπειρία του πελάτη πιο ασφαλή και άνετη.

Μία σειρά επαναστατικών καινοτομιών που εξελίσσεται με την ομάδα R&D της UM, έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια η μάρκα να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων πελατών που πάντα έβλεπαν την UM ως σύμβολο σεβασμού και κατανόησης των καθημερινών δραστηριοτήτων των πελατών της, που θα προωθήσει την παραγωγικότητα, το κύρος, και τη χαρά τους όπως καμιά άλλη μάρκα μοτοσυκλετών. Για την οικογένεια UM, το ταξίδι μόλις ξεκινά.

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Στην UM προσπαθούμε να είμαστε κάτι περισσότερο από μια παγκόσμια εταιρεία μοτοσικλετών. Αναζητούμε διαρκώς τα όρια της καινοτομίας, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό σε προσιτές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες και απόλυτη διασκέδαση, δημιουργώντας κάτι μεγαλύτερο από εμάς.

Δημιουργούμε ένα συναίσθημα που μοιράζονται οι συνεργάτες και οι αναβάτες της UM σε όλο τον κόσμο, μια ενέργεια, ενθουσιασμό και συντροφικότητα που μας διαφοροποιεί από τα τετριμμένα. Αυτή η ενέργεια είναι που μας ενώνει και μας οδηγεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η UM προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας με απαράμιλλη, υπεύθυνη και αποτελεσματική εγγύηση. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν από όλους τους αντιπροσώπους μας, συνεπή υποστήριξη και ικανοποιητικές υπηρεσίες  after sales.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγύησή μας, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο.